Terapiaderegresiones
Image default
Health

Zo krijg je vollere lippen

Lippen opvullen is de laatste jaren sterk toegenomen. Steeds meer verschillende manieren worden er door vrouwen gebruikt om hun lippen voller te doen lijken. Wij hebben de verschillende natuurlijke en cosmetische technieken die er door vrouwen worden gebruikt om hun lippen vergroten voor je toegelicht.

Waar voorheen het heel erg in de mode was om lipgloss te gebruiken wordt er nu weer steeds meer lippenstift gebruikt. Er zijn verschillende soorten lippenstiften. Zo zijn er natuurlijk al lippenstiften van alle kleuren van de regenboog. Daarnaast zijn er ook lippenstiften die bijvoorbeeld een gloss hebben of heel mat. De trend tegenwoordig is door middel van verschillende tinten lippenstift je lippen voller te doen lijken. Hierbij is het gebruik van een lippotlood essentieel. Als je je lippen voller wilt doen lijken kun je met de lipliner je lippen geheel inkleuren met de lippotlood en met de lippotlood net iets over je eigen lippen te gaan. Hierbij moet je natuurlijk niet overdrijven anders ziet het er een beetje gek uit.

Als je hele dunne lippen hebt, kan het zo zijn dat een natuurlijke manier zoals je lippen inkleuren met een lippotlood niet werkt. Gelukkig zijn er ook verschillende cosmetische ingrepen die hierbij kunnen helpen. Zo kun je nu ook je lippen opvullen met hyaluronzuur. Het opvullen van de lippen met hyaluronzuur zorgt voor een hele natuurlijke look. Hyaluronzuur is namelijk een stofje dat namelijk van nature voorkomt in ons lichaam en zorgt daarom er ook voor dat er een kleine kans is dat je lichaam er een allergische reactie op krijgt. Het opvullen met hyaluronzuur is ook niet permanent. Elke 12 maanden moet de behandeling herhaald worden om ervoor te zorgen dat de lippen er vol uit blijven zien. Wanneer men niet tevreden is kan de hyaluronzuur ook per direct worden opgelost door een stofje in de lippen te spuiten.

http://faceland.nl/