Terapiaderegresiones
Image default
Health

Yoga lessen volgen in de buurt van Heemskerk brengt mij weer rust!

In het begin van de zomer, ben ik begonnen met yoga in de buurt van Heemskerk. Ik merkte dat ik de afgelopen maanden erg veel spanning en stress had opgenomen door een zware periode van school en persoonlijke dingen. Daarom zocht ik iets waardoor ik weer de rust en de balans weer kon vinden in mijn lichaam en geest. Vandaar dat ik dacht: ‘waarom ga ik geen yoga doen?!’

Yoga in de omgeving van Heemskerk zoeken

Een centrum vinden in de buurt van Heemskerk die kwalitatief goede yoga geeft is nog moeilijk dan je denkt. Ik dacht: ‘Ik ga bij de sportscholen kijken, of zij mij daar goed in konden begeleiden.’ Helaas zijn sportscholen erg algemeen met hun klanten en ik zocht echt iets persoonlijks. Gelukkig kwam ik snel op Google Yogaschool YogaChi tegen. Ik had de website onderzocht en wist meteen dat dit iets voor mij was en dat dit mij goed kon helpen. Ik heb meteen een proefles aangevraagd en een kennismakingsgesprek voor eventueel gevolg. Al snel kreeg ik bericht dat ik over een paar dagen al mee kon doen met een les. Dit was super! Zo snel reageren ze tegenwoordig niet meer!

Weer rust in mijzelf gevonden

Nadat ik een proefles en een gesprek heb gedaan met de eigenaar van de yogaschool was ik erg enthousiast geworden. Ik voelde me na 1 les al meteen beter en wilde doorgaan. De prijs voor wat ze vroegen viel erg mee vergeleken met de sportscholen. Die vroegen belachelijke prijzen en kreeg zelfs minder dan dat ik nu krijg bij YogaChi! Ik ben erg blij dat ik bij hun lessen en cursussen ben gaan volgen, want ik voel me eindelijk rustig na al die drukke en emotionele maanden. Ik kan rustig het volgende studiejaar weer in!

Probeer het zelf ook!

Wil jij ook een keer yoga of iets anders proberen bij YogaChi? Op de website van YogaChi vind je alle mogelijkheden die zij aanbieden qua Yoga. Bovendien kan je meteen zien waar YogaChi zich vestigt in Heemskerk. Hopelijk zien wij jouw in de lessen terug!