Terapiaderegresiones
Image default
Health

Welke methode gebruikt uw loodgieter bij het opsporen van een lekkage?

 

Er zijn verschillende lekkages die kunnen optreden in uw huis. Omdat het vaak met het blote oog moeilijk te traceren is, waar de lekkage zich excact bevindt, heeft de loodgieter verschillende methodes en apparatuur om de lekkage zo snel mogelijk te vinden. In onze nieuwe blog leest u alles over de appratuur die uw loodgieter tegenwoordig gebruikt bij het traceren van verschillende lekkages.

Opsporen lekkage door warmte verschil

Theromografie is een veel gebruikte meetmethode om verschil in tempratuur op te zoeken. Deze methode wordt vooral gebruikt bij het opsporen van lekkages in de vloerverwarming of cv-installatie. Daarnaast kan deze methode ook goed gebruikt worden bij het opsporen van een lekkage in de waterleiding. Op een beeldscherm worden warmtekleuren weergegeven die door middel van een infrarood camera worden weergegeven. Aan de hand van deze kleuren kan de loodgieter eenvoudig zien waar warmte verlaat.

Opsporen lekkage door camera

Endoscopie is een methode waar gebruik wordt gemaakt van een kleine camera die door nauwe ruimtes kan worden geplaatst. Deze camera is wendbaar, waardor hij makkeljijk door de afvoer of andere kleine ruimtes ingezet kan worden. Een voorbeeld van een lekkage die door endoscopie kan worden opgelost, is de ruimte onder de douchebak.

Laat uw lekkage snel oplossen!

Lekkages kunnen veel (blijvende) schade veroorzaken. Zorg er daarom voor dat uw lekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Een loodgieter kan u hier prima mee helpen. SAM Loodgieter Leiden heeft een spoedservice waarmee ze binnen een uur bij u voor de deur staan. Wij zorgen dat uw lekkage niet meer terugkomt en de schade aan uw huis beperkt blijft! Klik hier om een loodgieter in te schakelen.