Terapiaderegresiones
Image default
Health

Wat is lichaamsenergie therapie?

Lichaamsenergie-therapie is de basis van de Reiki-therapie. Het is een vorm van therapie die gebruik maakt van specifieke fysieke oefeningen en ademhaling om gevoelens, emoties en overtuigingen los te laten, emotionele blokkades die zich al dan niet bewust voordoen te verminderen of te verwijderen, en de fundamentele functies van het leven te activeren.

Vibrerende energie lichaamstherapie kan worden beoefend door iedereen die een gezond, levendig leven wil leiden, vrij van de blokkades die hem verhinderen om een succesvol pad te volgen, of het nu persoonlijk, sociaal of professioneel is. Omdat veel fysieke moeilijkheden uiteindelijk de persoon beperken in de dagelijkse dispositie, creativiteit, wil, vastberadenheid en geest.

We zijn allemaal in staat en waardig om een leven van intense vreugde te leiden. In ieder van ons is er een bewonderenswaardige kracht die ons bij het ontwaken in staat stelt om pijn en teleurstelling te overwinnen, zelfs als we er eerst aan twijfelen. Vibratie-energie lichaamstherapie helpt ons om het te doen ontwaken en het te sturen om doelen te stellen met betrekking tot ons lichaam, onze integrale gezondheid.

En dit gebeurt door zelfontdekking, zelfontplooiing, zelfvertrouwen en een optimistische kijk op feiten en gebeurtenissen. In het verleden, het heden en de toekomst. Het werken met al onze systemen helpt ons om de energieën te zuiveren die onze geest blokkeren en onze handelingen voor het leven beperken.

Door bewust te ademen, laten we negatieve energiepatronen los en krijgen we weer het vertrouwen dat “leven aangenaam is”, “ademen is leven”. Je wordt meer jezelf. Met andere woorden, je stopt met het leven “gevangen” door situaties en omstandigheden van de vroegere energieën die vandaag de dag in pijn zijn veranderd.

De energetische behandelingen praktijken van energetische therapieën worden uitgevoerd met ontspannende muziek. Er wordt ook gebruik gemaakt van vocale klanken en elke deelnemer kan zijn eigen geluid creëren, waardoor zijn kracht van ontspanning en concentratie wordt vergroot.

Er wordt geleidelijk aan gewerkt aan alle energieonevenwichtigheden. Zo krijgt elke persoon zijn eigen resultaten in overeenstemming met zijn inzet en acceptatie. Een verlangen om te veranderen en elke dag beter te leven.