Waar ga je ontstressen in Turnhout?

Terapiaderegresiones

Wanneer mensen in Turnhout zich willen ontspannen typen zij in Google:”Voetreflexologie Turnhout, Acupunctuur Turnhout, Chinese Nek en Schoudermassage Turnhout”. Dit lijkt logisch, maar dat is het niet. Veel mensen weten niet eens wat voetreflexologie is. Door de jarenlange manier van werken op het gebied van ontstressen in de jachtige wereld, door IKONTSTRESS.NU is het de inwoners van Turnhout duidelijk geworden. Als je niets doet aan je stress, dan komt het op de lange termijn niet goed. Stress leidt tot vervelende verschijnselen die men doorgaans met een ‘pilletje’ zou willen oplossen.

Voorbeelden:
Hoofdpijn kan worden veroorzaakt door diverse factoren, waarvan stress een veel voorkomende is. Zo hevig zelfs dat we kunnen spreken over migraine. Dan nemen we een pijnstiller en het is kortstondig opgelost om op een later moment weer terug te komen. Door middel van voetreflexologie kunnen de stresspunten op de voeten worden behandeld waardoor de stress zal verminderen en de hoofdpijnen minder vaak of niet meer terugkomen. Uiteindelijk moet je het probleem ook aanpakken, maar door voetreflexologie gaat een mens zich ‘relaxter’ voelen. Dus minder stress of in ieder geval een betere omgang met stress.

Slapeloosheid is nog een mooi voorbeeld. Veel mensen liggen te piekeren, slapen daardoor slecht of weinig en dit verlaagd de algehele weerstand. Hierdoor ben je meer vatbaar voor stress, waardoor er naast de slapeloosheid nog meer lichamelijke en geestelijke problemen ontstaan. Feitelijk is het een vicieuze cirkel. Door naar een voetreflexoloog te gaan wordt dit aangepakt. Alternatief voor acupunctuur Bij Ik Ontstress heeft men zich toegelegd op een alternatief voor acupunctuur. Veel mensen zijn bang voor de ‘naaldjes’. Sommige omdat ze een mindere ‘naaldsensatie’ hebben ondergaan en anderen omdat ze helemaal niet durven. Het alternatief is Chinese Nek en Schoudermassage. Hier komen geen naalden aan te pas.

Nu kent u het geheim van de mensen in Turnhout. Wilt u zelf ook een ontspannende behandeling ondergaan, dan moet u tijdig een afspraak maken. Er zijn nog vele wachtende voor u. Het succes van IK Ontstress is de specialisatie. In de regio Turnhout heb je mensen die voetreflexologie die pedicure of schoonheidspecialiste zijn. Echter als je een topbehandeling wilt geven, waarbij de klant zich optimaal ontspant, dan kun je als voetreflexoloog niet anders dan specialiseren. Deze dienstverlening vergt een groot empatisch vermogen wat er voor zorgt dat mensen zich goed voelen. Een ruimte die hier op is ingericht is een tweede voorwaarde. Er is in de regio geen mooiere en warmere praktijkruimte dan die van IK Ontstress.