Terapiaderegresiones
Image default
Health

Tennisarm behandelen

Een tennisarm behandelen is een proces van geduld. Veel artsen schrijven rust voor om zo snel mogelijk van een tennisarm af te komen. Maar wist u dat u simpelweg aan huis sneller van uw tennisarm af kunt komen? Een tennisarm behandelen met magneettherapie zorgt voor een sneller herstelproces. Hoe het precies werkt? Dat leggen wij graag verder uit.

Het herstellen van spieren

Bij een tennisarm zijn de spieren in de arm beschadigd door intensief sporten of intensief gebruik. De spieren moeten herstellen en dat gebeurt inderdaad vaak het beste door rust te houden. Maar u kunt zelf het herstelproces versnellen dankzij magneettherapie van T-therapie. Dankzij PEMF-apparaten die magneetpulsen uitzenden, worden de cellen onderhuids gestimuleerd. Hierdoor kunnen de cellen sneller vernieuwen en wordt er meer zuurstof naar de cellen toegestuurd. Doordat de cellen sneller vernieuwen, herstellen de spieren sneller. Het heeft dus een gunstig effect op uw tennisarm. Een tennisarm behandelen is dus goed te doen met deze unieke magneettherapie.

PEMF apparaat aanschaffen

Het fijne aan deze manier van een tennisarm behandelen, is dat u dit gewoon vanuit uw woning kunt doen. U kunt bij T-therapie een PEMF-apparaat kopen of huren. Het is belangrijk om uw rust te nemen, maar uw kunt het proces dus ook versnellen. T-therapie biedt een ruim aanbod aan PEMF-apparaten voor verschillende aandoeningen. Op de website kun je PEMF-apparaten vinden met een hoge of lage magnetische frequentie. Voor een tennisarm is vaak een lage frequentie voldoende. U kunt altijd meer informatie aanvragen via T-therapie. Zo vind u het apparaat dat het beste bij uw klachten past.

Geniet van een sneller herstelproces bij een tennisarm met magneettherapie van T-therapie. Herstel sneller aan huis dankzij de unieke magneetpulsen van PEMF-apparaten. Voor meer informatie over tennisarm behandelen via deze methode kunt u terecht op de website van T-therapie of T-therapie telefonisch contacteren.