Terapiaderegresiones
Image default
Health

Structuur is het begin

In complexe systemen is er behoefte aan een codeersysteem. Door het gebruik van codeersystemen wordt het doorgeven van complexe informatie overgelaten aan machines. Machines maken veel minder fouten dan mensen en zijn dan ook een goede vervanging op deze plek. Werknemers zitten er vaak niet op te wachten om naast hun eigen werk ook nog de goede sticker op de doos te plakken of uit te moeten zoeken waar bepaalde dingen liggen.

Werk moet gewoon werk blijven en niet de helft van de tijd met andere dingen bezig zijn dan het product van de klant. Codeeroplossingen kunnen hierbij helpen. KBA metronic is een bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd. Zij helpen hun klanten bij het oplossen van de grootste vraagstukken. In de meest complexe situaties ziet zij een mogelijkheid om een codeersysteem te implementeren om hierdoor het proces niet meer afhankelijk te laten zijn van menselijke fouten.

Eén van de oplossingen die zij vaak gebruiken is een code printer. Het aanbrengen van code maakt een proces vaak overzichtelijker. In eerste instantie lijkt het juist moeilijker als je naast het proces ook nog ingewikkelde codes hebt, maar dit valt heel erg mee. In het begin is het even wennen omdat alle codes uit het hoofd moeten worden geleerd en dat gaat niet bij iedereen even snel. Maar als deze stap is gezet loopt het proces vaak veel gestroomlijnder.

Want een codeersysteem gaat niet alleen over codes aanbrengen maar veel meer over het aanbrengen van een structuur waarin machines moeilijke handelingen van mensen over kunnen nemen. Machines moeten dan code kunnen lezen en de goede handeling doen. De eerste stap naar overzicht is dus het aanbrengen van de codes. Na het aanbrengen van de codes kan er naar andere dingen worden gekeken zoals het aanbrengen van de juiste machines om het proces beter te laten lopen.

http://www.kba-metronic.com/nl/