Terapiaderegresiones
Image default
Health

Paardentrainer te Harderwijk

De beste klassieke paardentrainer vlakbij Harderwijk

De beste paardentrainer te Harderwijk vind je bij Paard in Balans in Hulshorst. Jolenta van Haaften is dé specialist als het gaat om Academische Rijkunst, hulp bij revalidatie en trailerlaad problematiek. Ook begeleidt ze bij scheefheden en rechtrichten, grondwerk en werken aan de hand. De lessen vinden plaats bij haar mooie stal op de Oudeweg 45. De vernieuwde banen beschikken over een zeer goede bodem en voor publiek is er een hoger gelegen terras aanwezig. Wil je liever een lesdag of workshop op locatie organiseren, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Kijk online voor meer informatie of bel direct met 06-44 11 59 90.

Paardeninstructeur met holistische aanpak

Zoek je een paarden instructeur vlakbij Harderwijk die een integrale werkwijze hanteert? Maak dan kennis met Paard in Balans in Hulshorst. De benadering van Jolenta van Haaften is gebaseerd op een holistische visie, want ze kijkt altijd naar het gehele plaatje. Naast een schat aan ervaring heeft ze veel mensenkennis en weet ze alles over biomechanica en het wezen van het dier. Zij draagt de principes van the natural horsemanship hoog in het vaandel, want wederzijds respect, vertrouwen en begrip zijn onmisbaar in de dagelijkse omgang met het paard. Maak snel kennis met deze unieke aanpak en meld je aan voor een cursus.

Deskundige academische paardentrainer voor Harderwijk

De beste academische paardentrainer in de buurt van Harderwijk is Paard in Balans in Hulshorst. Jolenta van Haaften is opgeleid tot instructeur rechtrichten fase 1 bij Paarden Begrijpen van Marijke de Jong. Ook is ze instructeur in de Academische Rijkunst via de Human & Horse Academy van Greetje Hakvoort. Al haar trainingsschema’s zijn op maat samengesteld en logisch opgebouwd. Ze heeft veel oog voor het welzijn van het dier en door oefeningen als werkpirouettes, de piaffe en appuyementen worden veel rijtechnische problemen voorkomen. Ontdek de beste manier om je paard te trainen en neem contact op via de website.

http://www.paardinbalans.com/paardentrainer/