Terapiaderegresiones
Image default
Health

Ooglidcorrectie: ja of nee?

Een ooglidcorrectie nemen is een behandeling die iedereen op den duur zal overwegen, omdat we allemaal oud worden, en op gegeven moment overtollige huid bij onze oogleden krijgen. Sommige jonge mensen overwegen ook wel eens een ooglidcorrectie omdat ze zich onzeker voelen over hun ogen en denken dat ze er mooier uit zullen zien met een ooglidcorrectie. Dit kan waar zijn, maar in principe is iedereen mooi zoals diegene is. Een ooglidcorrectie is niet het ding die ervoor zal zorgen dat je hele leven ineens op de kop staat doordat je plotseling woest aantrekkelijk bent. Nee, een ooglidcorrectie mag je best nemen, het is immers jouw lichaam en jouw leven, je mag je eigen beslissingen maken als volwassene, maar probeer eerst jezelf te accepteren zoals je bent. Ga naar de website www.ooglift.nl voor meer informatie over een ooglidcorrectie.

Misschien een ooglidcorrectie

Misschien wil je een ooglidcorrectie omdat je, zoals eerder is gezegd, ouder wordt en merkt dat je oogleden steeds meer naar beneden zakken. En? Iedereen wordt oud, en krijgt rimpels en een iets losser vel. In deze samenleving zouden we eigenlijk niet meer bang moeten worden van oud worden en er oud uitzien. Die ooglidcorrectie heb je helemaal niet nodig! Nogmaals, het is je eigen lichaam en je eigen beslissing, maar waarom kan tegenwoordig niemand meer accepteren dat ze er oud uit gaan zien? Oud worden is juist iets waar je trots op zou moeten zijn: kijk eens hoe lang ik het al overleefd heb ondanks alle ellende en ziektes in de wereld. Een ooglidcorrectie heb je gewoonweg niet nodig. Bovendien, heeft het wel zin? Oud worden kan je verder niets aan doen, het gebeurt gewoon. Waarschijnlijk zakt die huid toch maar verder naar beneden. Dan kan je beter je geld besparen, in plaats van het te besteden aan een ooglidcorrectie.

Kortom

Een ooglidcorrectie is in principe niet nodig. Je bent mooi zoals je bent, en je zou jezelf eigenlijk niet moeten vergelijken met een schoonheidsideaal die door al die modeblaadjes en tv-reclames je voorgeschoteld worden. Jij bent jij en je bent al prima. Je mag zelf weten of je een ooglidcorrectie neemt, maar het is toch veel mooier als je de schoonheid behoudt die je al hebt?