Terapiaderegresiones
Image default
Health

Onze ervaring met Buitengewoon Mediation

Buitengewoon Mediation is de organisatie die ervoor gezorgd heeft dat ik en mijn partner op een fijne manier uit elkaar gegaan zijn zonder dat hier heel veel problemen bij kwamen kijken. Dit is erg fijn, omdat in de meeste gevallen er discussie ontstaat over zaken als de kinderen, geld of andere eigendommen. Bij Buitengewoon Mediation is de kennis en ervaring in huis om te zorgen dat dit soort problemen zich niet meer voordoen en dat alles gewoon verloopt volgens de manier waarop dit gepland is. In deze blog deel ik graag wat meer over mijn ervaring met Buitengewoon Mediation.

 

Het proces bij Buitengewoon Mediation

Buitengewoon Mediation heeft ervoor gezorgd dat wij met onze scheiding geen problemen ervaren, maar dat alles verliep naar wens. Ze hebben als bemiddelaar een rol gespeeld die niemand op een betere manier in had kunnen vullen. De empathie, maar aan de andere kant het realisme en de balans die hiertussen gevonden is weten ze perfect te vinden. Buitengewoon Mediation is het bedrijf wat ik iedereen zou adviseren en bovendien is het zo dat mijn ervaring gewoon erg positief is en het resultaat precies is zoals ik vooraf had gewenst. Het proces was bovendien erg aangenaam en dit is iets wat de verhoudingen ook wel in stand heeft gehouden, want in sommige gevallen hoor ik wel van mensen dat dit alleen maar verslechtert als iemand tussen de problemen komt om het op te lossen of althans een poging tot doet.

 

Meer over Buitengewoon Mediation?

Als je meer informatie wil hebben over de manier waarop ze werken of bijvoorbeeld wat het kost en wat hier allemaal bij inbegrepen zit dan moet je op de website kijken van Buitengewoon Mediation. Hier kun je al de nodige informatie vinden, maar ongetwijfeld roept dit ook vragen bij je op. In dit geval kun je een persoonlijk informatiegesprek plannen met Buitengewoon Mediation bij hen of bij u op locatie. Zo kunnen de verwachtingen geschept worden en teleurstellingen worden op deze manier voorkomen. Dus twijfel niet langer en neem een kijkje op de website voor meer info!