Terapiaderegresiones
Image default
Health

Leef een beter leven met Osteoplus

Osteoplus is de oplossing voor één van de grootste oorzaken van ongemak en pijn. Het is namelijk in staat om beschadigd kraakbeen in gewrichten weer opnieuw op te bouwen. Pijnlijke gewrichten leidt tot een lagere kwaliteit van leven. Iedereen wil graag pijnvrij leven en met Osteoplus is dat nu ook mogelijk voor mensen die pijn hebben door beschadigde gewrichten.

Kraakbeen beschermt de botten in een gewricht

Overal in ons lichaam zit kraakbeen. Het is een cruciaal weefsel dat verschillende rollen kan vervullen. Het is onder andere belangrijk om gewrichten gezond en soepel te houden. Vrijwel alle gewrichten in het lichaam bestaan uit twee botdelen die allebei één kant van een soort scharnier vormen. Op de uiteinden van deze botdelen zit een laagje kraakbeen. Dat laagje zorgt ervoor dat de botten niet direct met elkaar in contact komen. Botdelen die tegen elkaar aanbotsen zorgen voor een hevige pijn. Daarnaast zorgt het kraakbeen ervoor dat het gewricht soepel kan bewegen. Schade aan het kraakbeen, af een afname van de dikte, zorgt er dus voor dat gewrichten pijn gaan doen. Dit is eigenlijk alleen te bestrijden door ervoor te zorgen dat het kraakbeen zich kan herstellen.

Osteoplus geneest het kraakbeen in gewrichten

Kraakbeen wordt op natuurlijke wijze door het lichaam aangemaakt. Bij mensen die wat ouder zijn gebeurt dat in veel gevallen niet meer vaak genoeg. Op plaatsen waar het kraakbeen veel te verduren heeft gekregen kan er daardoor een tekort ontstaan. Veel voorkomende plaatsen zijn de handen, heupen, knieën en de rug. In Osteoplus zitten Glucosamine, Chondroïtine en MSM. Dit zijn bouwstoffen die cruciaal zijn voor de aanmaak van kraakbeen. Het lichaam krijgt daardoor weer de kans om het beschadigde kraakbeen te herstellen. Hierdoor wordt de oorzaak van de pijn direct aangepakt. Door Osteoplus te gebruiken kun je weer genieten van een pijnvrij leven. Doordat het kraakbeen wordt herstelt verminderd bovendien de kans dat een gewricht verder beschadigd raakt. Osteoplus verhoogt de kwaliteit van je leven zodat jij je weer bezig kan houden met de dingen die je belangrijk vindt.