Terapiaderegresiones
Image default
Health

Hoe vind je jouw plastische chirurg?

Heb je besloten om een borstvergroting, ooglidcorrectie bovenoogleden, buikwandcorrectie, handchirurgie of andere plastische chirurgie te doen? Dan zijn er heel veel aanbieders die je graag zouden willen helpen. Maar bij welke kun je nu het beste terecht? Welk kliniek is de beste kliniek voor borstvergroting, ooglidcorrectie of handchirurgie? Waar moet je dan op letten?

Allereerst kun je kijken of de artsen waar je de behandeling gaat voeren veel ervaring hebben. Want dermatologen, gynaecologen, kaakchirurgen, oogartsen en kno-artsen voeren ook cosmetische behandelingen uit en het is beter om naar een chirurg te gaan die veel ervaring heeft met de behandeling die je graag wilt.

Daarnaast is het mogelijk om te kijken naar de ervaringen van mensen bij verschillende klinieken dat kan bijvoorbeeld op trustpilot. Als er bijna geen ervaringen zijn te vinden, is het wellicht beter om naar een kliniek te gaan die wel goed wordt aangeschreven.

Nu je weet bij welke klinieken je het beste terecht kunt, kun je kijken welk kliniek de beste voorwaarden heeft. Hierbij kun je kijken naar de garantie en klachtenafhandeling, de prijs en of de kliniek geen lange wachtlijst heeft.

Verzekeraars willen voor elk eerste consult een verwijzing van een huisarts of andere specialist. In de meeste gevallen zal de verzekeraar de behandeling niet willen betalen. Echter wanneer de verzekeraar wel alles wil betalen is het niet nodig om op de prijs te letten en kun je naar de beste service kijken.

Verder is het belangrijk dat, vanaf binnenkomst totdat alles klaar is, de situatie als prettig wordt ervaren. Veel klinieken besteden daarom veel tijd aan persoonlijke aandacht van de cliënt. Verder is het goed als klinieken de verplichte voorlichting over complicaties die na de operatie kunnen komen op een nette manier brengen. Het gebeurd niet vaak dat er dingen fout gaan, maar het is wel nodig dat je hiervan op de hoogte bent.

http://www.faceland.nl/