Terapiaderegresiones
Image default
Health

Haptobron Delft heeft mij weer in balans gebracht!

Ik had niet gedacht dan Haptobron in Delft mij zo goed kon helpen. Ik had er in het begin ook nog nooit van gehoord. Totdat een goede vriendin van mij het aanbeveelde. Ze zag dat ik veel stress had met werk en met mijn privé leven. Daarom ben ik begonnen met therapie bij Haptobron.

De introductieavond van Haptobron Delft

Ik had geen idee wat ik kon verwachten toen ik bij Haptobron Delft aankwam. Ik ging naar de introductieavond om te kijken wat haptonomie precies inhoudt. Ik was gelukkig niet de enige die naar de introductieavond ging. Daar maakte ik kennis met de therapie en Eline, de eigenaar van Haptobron. Meerdere mensen konden haar van alles vragen over haptonomie. Bovendien deden we verschillende oefeningen waarmee je in contact kwam met je gevoel. Dit was om een soort van ervaring te geven van de therapie en de sessies die je krijgt. Ik was na deze avond helemaal overtuigt om de therapie te doen.

Haptonomie

Ik begon mijn therapie sessies met Eline. We begonnen met oefeningen voor het tot rust komen. Daarna hebben we veel gepraat over wat mij dwars zat. Dit had te maken met werk, privé en mijzelf. Ze vroeg me over waar het gevoel zat van stress en of ik het kon omschrijven. Dit heeft mij geleerd dat ik een keuze heb. Ik kan in de stress schieten of rustig een oplossing bedenken. Door het hele proces werd alles steeds duidelijker en ik merkte aan mezelf dat alles veel beter ging. Na ongeveer 6 maanden heb ik mijzelf echt weer terug gevonden. Ik vond weer balans met mijn lichaam en gevoel. Mijn stressgevoel is helemaal verdwenen en ik weet precies hoe ik ermee moet omgaan. Mijn vriendin ziet aan mij dat ik een heel ander mens ben geworden.

Ik raad Haptobron aan!

Heb jij nu ook stress of zit met langdurige klachten of problemen? Neem dan contact op met Haptobron. Eline kan je helpen met het zoeken naar het probleem en je er vanaf helpen. Zonder haptonomie was het mij nooit gelukt om van mijn stress gevoel af te komen.