Terapiaderegresiones
Image default
Health

Geen hangende oogleden meer

 

Iedereen wil er natuurlijk op zijn best uit zien, maar daarbij komen soms een aantal complicaties kijken. Zo kunnen hangende oogleden bijvoorbeeld zorgen voor een minder frisse en energieke uitstraling. Maar de gevolgen kunnen nog erger zijn: hangende oogleden kunnen namelijk ook zorgen voor hoofdpijn of een onaangename druk op uw ogen/oogkassen.

Wanneer je dit wilt fixen is er maar één optie en dat is een chirurgische ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie houdt in dat jouw oogleden weer hersteld worden naar hoe ze vroeger stonden. Maar dan is het wel handig om eerst de oorzaak te weten voor uw hangende oogleden. Naarmate je ouder wordt, verliest je huid haar elasticiteit. Dit is de meest voorkomende reden voor hangende oogleden. Echter zijn er ook mensen die hier al sinds hun geboorte last van hebben.

Een ooglidcorrectie is een simpele en kleine ingreep die plaatsvindt onder plaatselijke verdoving. Tijdens de ingreep wordt het teveel aan vet en de overtollige huid boven het oog verwijderd. Als dit allemaal succesvol is gebeurd, dan worden de haarvaatjes dichtgeschroeid. Een ooglidcorrectie is een dagbehandeling, dit houdt in dat u na de behandeling meteen weer naar huis mag. Echter dient u er wel rekening mee te houden dat u geen gemotoriseerde voertuigen mag besturen, dus zorg voor vervangen bestuur of zorg ervoor dat iemand u op kan komen halen. Faceland heeft meerdere vestigingen in Nederland, zo kunt u altijd terecht bij een vestiging bij jou in de buurt. Om een vestiging bij u in de buurt te vinden, kan je bijvoorbeeld op ooglidcorrectie Rotterdam zoeken in een zoekmachine. Mocht je nog twijfelen of de resultaten van een ooglidcorrectie echt veel verschil maken dan kun je op de website van Faceland ooglidcorrectie voor en na foto’s  & ervaringen van klanten bekijken. Wanneer je zelf van plan bent een ooglidcorrectie uit te laten voeren, contacteer dan eerst je huisarts.

http://www.faceland.nl