Terapiaderegresiones
Image default
Health

Een doel- en oplossingsgerichte psychotherapeut in Amersfoort

Op zoek naar een psychotherapeut in Amersfoort? Zee in beweging is de oplossing. Met onze interactieve psychotherapie onderzoeken wij dieper liggende oorzaken van gedachten, gevoelens of gewoontes waar u last van heeft. In de therapie richten wij ons op het oplossen en het hanteren van problemen, dat wil zeggen wij proberen u een manier mee te geven, waarop u kunt omgaan met bepaalde situaties. Door antwoord te vinden op vragen uit het verleden kan dat nieuwe inzichten geven voor het heden, waardoor u op een later moment weet om te gaan met voorvallen uit het dagelijks leven en hier zelf mee kunt dealen en oplossing te vinden.

Behandeling op maat bij psychotherapeut in Amersfoort

Wij als psychotherapeut in Amersfoort weten dat niet iedereen baat heeft bij een zelfde type behandeling, daarom bieden wij gepersonaliseerde behandelingen aan. In een intake wordt alles doorgenomen en wordt er een behandeling opgestel. Halverwege de behandeling blijkt soms dat deze niet werkt. In zo’n geval stoppen wij en bedenken een nieuwe oplossing. Wij maken gebruik van verschillende therapieën, namelijk EMDR, RDI, psychodynamische methode, RET, Voice Dialogue en hypnotherapie. In al deze behandeling staan het voelen, denken, doen en de social, verbale en lichamelijke elementen centraal. Wij gaan niet op zoek naar emoties die er niet zijn, maar kijken wij wat er wel is en wat er wel mogelijk is en wat er wel gevoeld wordt. Ieder mensen bezit namelijk een zelf genezend vermogen en wij gaan deze stimuleren. Op deze manier blijft de genezing volledig natuurlijk. Uiteraard kan is u wel verschillende mogelijkheden aanbieden die passend zijn bij het probleem wat u wilt aanpakken.

Zee In Beweging draagt graag haar steentje bij

Zee In Beweging helpt u met het omgaan met de dynamische wereld om ons heen als u zware trauma’s heeft opgelopen of last heeft van een psychiatrische stoornis. In deze therapie staan uw mentale en fysieke gestel ook centraal. In 5 tot 15 sessie proberen wij u een handje verder te helpen. U bent van harte welkom. Neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak of vul het contactformulier in op onze website. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.