Terapiaderegresiones
Image default
Health

Definitief ontharen

Definitief ontharen, een permanente oplossing

Het is voor zowel mannen als vrouwen een herkenbaar, vervelend probleem: haar(tjes) op plaatsen waar we ze niet willen! Scheren, epileren of harsen kost veel tijd en de resultaten zijn helaas maar van korte duur. Definitief ontharen is dan ook dé perfecte oplossing! Een veilige en pijnloze manier is laser ontharen. De haren verdwijnen, de haargroei stopt en je houdt tijd over voor leukere dingen!

Gespecialiseerde laserontharing door Sensitif

Bij Sensitif wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur op het gebied van laserontharing. Tijdens meerdere behandeling wordt de haarwortel vernietigd, waardoor nieuwe groei onmogelijk wordt. Dit is wat we willen! Deze effectieve methode van permanent definitief ontharen kan worden toegepast op elk lichaamsdeel. Op de meest gevoelige plekjes kunnen de lichtstralen van de laser aanvoelen als kleine speldenprikjes, dus dat is goed te doen…

Specialist in definitief ontharen

Op de website Sensitif.nl vind je uitgebreide informatie en kun je via het contactformulier eventuele vragen stellen over laserontharing. De Consumentenbond heeft Sensitif uitgeroepen tot specialist van Nederland en ze staan bij alle zorgverzekeraars geregistreerd; dit betekent, dat een vergoeding van de behandelingen mogelijk is! Reden genoeg om nu online een (gratis!) eerste consult te boeken!

http://www.sensitif.nl/definitief-ontharen/