Terapiaderegresiones
Image default
Health

De invloed van Corona

Voor langere tijd thuis doorbrengen. Door de huidige omstandigheden heeft iedereen de negatieve gevolgen van de lockdown ingezien. Onbewust brengt het opgesloten gevoel effecten met zich mee, zowel mentaal als fysiek.

De thuissituatie wordt voor velen na een lange periode erg vermoeiend. Ouders zitten de hele dag met de zorg van de kinderen op hun geweten en de kinderen raken de vrijheid kwijt. Helaas kan de bevolking pas spreken van een veilige gezondheid door de vrijheid voor een onbepaalde tijd te verliezen. Die verplichte keuze heeft helaas grote invloed.

Creatief

Voor velen vliegen de gipsplaatschroeven en hoekijzers de thuisblijvers om de oren. Het stilzitten wordt vaak gezien als een grote uitdaging en men probeert er dan ook het leukste van te maken. Een extra plankje boven de televisie of de kast in een andere opstelling zetten; niks is te gek. Creatief zijn helpt veel mensen bij het luchtig doorkomen van de onzekere periode.

Chronische aandoeningen

Het klinkt als een zwaar kopje, maar met een onverwacht positief bericht. Voor de crisis snotterend en een strip paracetamol op de werkvloer verschijnen, werd tot kort geleden nog gezien als het ultieme bewijs van inzet en loyaliteit. Een positief bericht voor de gezondheid, maar een negatief bericht voor vele managers: het wordt in de huidige omstandigheden drastisch afgeraden medewerkers met ziekteverschijnselen te laten verschijnen op de werkvloer. De gevolgen waren voor veel patiënten met chronische aandoeningen positief te zijn. Zo blijken de lichamelijke symptomen af sinds het thuiswerken! Zo blijkt dat velen teveel op het bord hadden liggen.

Digitalisering

De technologie heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. Nu vele werknemers, en de toenemende werklozen, thuiszitten, wordt er steeds meer online gedeeld en aangeboden. Vele bedrijven investeren daardoor volop in digitale communicatie.

Kantoren

Uit het KPMG-onderzoek werd aangegeven dat thuiswerken een blijvertje zal worden, een grote klap voor de kantorenmarkt. Jones Lang Lasalle, een vastgoedfonds dat vooral belegt in kantoren, is sinds de uitbraak bijna de helft gedaald. CBRE, een andere belegger in vooral kantoren, zag de beurswaarde een derde afnemen. Vele beleggers zien de toekomst van de kantorenmarkt niet goed in. Zo verwacht men een verlaging van de vraag naar kantoorruimte, dat zal leiden tot leegstaande panden en lagere huurprijzen.

http://bnvtools.nl