Terapiaderegresiones
Image default
Health

Cursus EHBO

Ongelukken zitten in een klein hoekje, zo ook op de werkvloer. Van een simpele val tot wat ernstigere ongevallen, het kan allemaal gebeuren. Op zo een moment is het handig om een getrainde EHBO-er in uw bedrijf te hebben. Daarom bieden wij de cursus EHBO aan voor zowel werknemers als werkgevers. Onze uitgebreide cursus EHBO stoomt u klaar om op te treden in geval van geschaafde knieën tot hartstilstanden.
Wat kunt u verwachten tijdens de training?

Onze cursus begint met het herkennen en het signaleren van situaties waarin bepaalde hulp nodig is. Daarbij leren we u ook meer over het behandelen van allerlei soorten wonden zoals breuken en brandwonden. Maar de training EHBO biedt u ook handgrepen aan om om te kunnen gaan met ademhalingsstoornissen, vergiftigingen of stoornissen in het bewustzijn. Kortom, in onze cursus EHBO krijgt u een uitgebreid pakket aangeboden van zowel kennis als kunde.

Over AREHBO

AREHBO werkt met gecertificeerde en ervaren instructeurs die u niet alleen op een professionele manier les kunnen geven, maar ook een persoonlijke benadering hanteren tijdens de opleiding. Verder werken wij niet alleen uit boeken, maar zien wij ook het belang in van het werken in de praktijk. Daarom bieden onze cursussen een goede mix van theorie en praktijk aan. Deze cursussen bieden wij indien nodig ook op locatie aan, zodat het dagelijkse leven in het bedrijf niet hoeft te worden verstoord. Daarnaast hanteren wij de normen van onder andere het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatie Raad en de Nederlandse Hartstichting. Wij werken dus volledig volgens de richtlijnen.

Kijk voor meer informatie over de verschillende cursussen en de tarieven op www.arehbo.nl