Terapiaderegresiones
Image default
Health

Consult van Global Hair

 

Bent u kaal geworden door haaruitval en wilt u advies over wat u eraan kunt doen? Dan kunt u een consult van Global Hair ontvangen. Onze haarspecialisten kunnen u alles vertellen over de voordelen van haartransplantatie volgens de FUE methode. Deze natuurlijke techniek zorgt ervoor dat follikels van uw eigen hoofd worden overgezet naar kalende plekken waarna ze uitgroeien tot een nieuwe haardos. Dit wordt overwegend toegepast in Turkse haarklinieken.

Met haarimplantatie volgens deze FUE methode kunt u dus uw haaruitval met gemak uit de weg gaan. U kunt dit niet alleen voor elkaar krijgen voor haarverlies op uw hoofd, maar het is tevens mogelijk om voor wenkbrauwtransplantatie te kiezen. Zo krijgt u weer mooie wenkbrauwen die gezien mogen worden. Het is ook een optie om voor baardtransplantatie te kiezen waarbij uw baard een gezonde aanblik krijgt. Als u advies van Global Hair wilt over haartransplantatie in Turkije of België dan kunt u vrijblijvend vragen stellen.

Advies van een haarspecialist

Het is mogelijk om een consult te ontvangen van een haarspecialist van Global Hair over haartransplantatie. Er zijn vele aspecten aan haarimplantatie die u zou moeten weten voor u aan het transplanteren begint. Een goed advies op maat is daarom zeer gewenst en onze consultants kunnen u dan ook ruim voorzien in informatie. We kunnen u een advies geven over welke Turkse of Belgische haarkliniek nu het meest geschikt voor u is en wat u kunt verwachten voor, tijdens en na een FUE haarbehandeling met PRP plasmabehandeling. Kijk op Globalhair.nl als u dus een goed consult wilt over haartransplantatie van een gecertificeerde specialist.

Ga naar een Turkse haarkliniek

Global Hair adviseert u om naar een haarkliniek in Turkije te gaan als u graag weer nieuw hoofdhaar wilt hebben. Het laten transplanteren van haar is ook mogelijk voor uw baard of om een wenkbrauw voller te maken. In alle gevallen wordt de FUE methode toegepast tijdens het implanteren van haren. Een Turkse kliniek leent zich hier overigens het beste voor. De haarspecialisten die daar actief zijn hebben al vele duizenden haartransplantaties volbracht en kunnen gedurende een sessie zo’n viereneenhalfduizend grafts transplanteren. Bij Globalhair.nl kunt u na een consult met grote eenvoud in contact komen met zo’n professionele Turkse haarkliniek.