Terapiaderegresiones
Image default
Health

Ayahuasca heeft op iedereen een andere invloed

Ayahuasca wordt als drankje ingenomen en is bij uitstek geschikt om vage lichamelijke of psychische klachten het hoofd te leren bieden. Echter voor iedereen is de innerlijke reis in combinatie met Ayahuasca anders. Iedereen heeft een persoonlijke bewustzijn en een persoonlijke onderbewustzijn. Een bewust leven en een onbewust leven. Gedurende je leven, stop je onbewust allerlei dingen weg. Net als je bijvoorbeeld doet met je spullen. Je gebruikt ze wellicht nooit meer, maar weggooien kun je ze niet. Waardoor ze altijd op zolder, in de kelder of in de schuur aanwezig zullen zijn zonder dat je ze ooit nog zult gebruiken. Ze vormen op den duur ballast op je zolder, de kelder of in de schuur. Het wordt steeds lastiger en irritant om de overtollige spullen waar je nooit meer wat mee doet steeds weer aan de kant te zetten als je ergens bij wilt komen dat je nodig hebt. Zo werkt dat ook met je pijnlijke ervaringen of je ervaringen waarvoor je je schaamt. Het kunnen ervaringen zijn van heel lang geleden, toen je bijvoorbeeld pas geboren was of drie jaar oud was, maar ook ervaringen van kortgeleden. Hoe dan ook, je hebt ze verstopt. Zo diep, dat je zelf niet eens meer wist dat ze in je verstopt zaten.

Ayahuasca zorgt voor verbinding

Rituelen met Ayahuasca zorgen voor een opening, als het ware een toegangsdeur tussen je bewuste en je onderbewuste. Een deur die er normaal gesproken niet zit omdat je leven leeft en je zoveel mogelijk probeert te genieten van alles wat het leven je te bieden heeft. Maar soms kan er een lichamelijke of psychische pijn ontstaan waarvan je de oorzaak niet kent. Die pijn zorgt er op zijn beurt weer voor dat je als mens groeit en je bewuster en sterker op je levenspad blijft lopen.

Ayahuasca leert je meer over jezelf te weten te komen

Ayahuasca kan je helpen hieraan te werken door de liefde voor jezelf te hervinden. Waardoor je vanuit je diepste kern steeds meer tot de ontdekking komt hoe uniek je bent. Door de tegenwoordige tijdsgeest krijg je vaak te veel prikkels waardoor de informatie maar blijft stromen en je keer op keer geen tijd voor je zelf kunt vrijmaken om bij je diepste ‘zijn’ te komen. Ayahuasca zorgt voor het vinden van de rust in jezelf, waardoor je weer leert contact te maken met jezelf. Je diepste innerlijk. Waardoor verloren gewaande balans weer hervonden kan worden. Blokkades kunnen worden vrij gemaakt zodat nieuwe energie kan binnenstromen. Ga naar de website www.innerlijke-reis.nl voor meer informatie.