Terapiaderegresiones
Image default
Health

Alles geregeld met een mediator in Maastricht

Wij wilden onze scheiding op een goede en rustige manier afhandelen en waren daarom op zoek naar een mediator in de omgeving van Maastricht (klik hier voor mediator Maastricht). De keuze voor een mediator leek ons vrij duidelijk, zo zouden wij op een fijne manier uit elkaar gaan zonder verdere problemen. Doordat wij samen ook een kind hebben, wilden wij het ook voor haar allemaal goed regelen en het was ons doel dat zij absoluut niet de dupe zou worden van onze scheiding. Dit waren voor ons genoeg redenen om op zoek te gaan naar een goede mediator in de omgeving van Maastricht, wij stelden wel een aantal voorwaarden aan de mediator. Zo moest onze mediator veel rekening houden met ons kind en volledig objectief in het proces staan. Wij waren ervan overtuigd dat er op die manier een zo eerlijk mogelijke compromis zou worden gesloten tussen ons beiden.

 

Een mediator uit Maastricht die aan veel voorwaarden voldeed

 

Een mediator in Maastricht vinden die aan al onze voorwaarden voldeed, was niet een hele lastige opgave. Wij zijn eerst alle mediators uit de omgeving onder elkaar gaan zetten en toen gaan kijken naar welke mediators voldeden aan onze wensen. Al snel bleek dat er een mediator met kop en schouders bovenuit stak, dat was namelijk Buitengewoon Mediation. Bij Buitengewoon Mediation staan kinderen op de eerste plaats, dit sprak ons natuurlijk al gelijk aan. Ook was de hulp erg doelgericht, hierdoor kwam er een snelle aanpak en wisten wij direct waar wij aan toe waren. Daarnaast zou de begeleiding van de scheiding tot het einde duren, zo wisten wij zeker dat wij de hele tijd hulp kregen van Buitengewoon Mediation en hoefden wij niet bang te zijn dat wij er uiteindelijk alleen voor kwamen te staan. Ook zou de zakelijke kant worden geregeld, wij vonden dit erg fijn omdat wij hier beiden niet veel verstand van hadden.

 

Buitengewoon goed!

 

Achteraf gezien is gebleken dat onze keuze voor Buitengewoon Mediation in Maastricht, een erg goede keuze is geweest. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze en de beloften zijn iedere keer waargemaakt. Wij zijn erg tevreden en zouden Buitengewoon Mediation zeker aan anderen aanraden. Buitengewoon Mediation is gewoon buitengewoon goed! artikel-plaats.nl